Kinderfeestjes

Waterbeestjes vangen, de dieren ontdekken op het Klauterpad en lekker spelen op het klimkasteel. Houdt jouw zoon of dochter ook zo van buitenspelen en ben je op zoek naar een mooie buitenlocatie voor een kinderfeestje? Dan ben je bij De Mikkelhorst op de juiste plek! Voor €8,50 per kind bieden wij op woensdag, vrijdag of zaterdagmiddag een leuk programma voor kinderen van 4 tot 9 jaar.


Inbegrepen

 • Een gereserveerde (picknick)tafel

 • Waterbeestjes vangen met schepnetje en zoekkaart, in de winter een speurtocht en kleurplaat

 • Een bezoek aan de speeltuin, kinderboerderij en ons Klauterpad

 • Klein kadootje voor de jarige

 • Regenboog ijsjes

 • Limonade


Optioneel bij te bestellen: (van tevoren reserveren)

Appel-of kwarktaart

Muffins

Hele cake, zelf versieren

Zakje chips


Prijs

 • Duur van het programma: ongeveer 2,5 uur.

 • Kosten: €8,50 per kind, maximaal 10 kinderen..

 • Overige consumpties zoals taart, koffie en thee zijn niet inbegrepen. Wil je een taart erbij? Dan kun je deze van tevoren bij ons reserveren.


Beschikbaarheid
De Mikkelhorst heeft ruimte voor drie feestje per week; op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdagmiddag.


LET OP: Er zit geen ‘gids’  bij het programma inbegrepen. De Mikkelhorst stelt enkel de materialen en locatie beschikbaar.


Voor reserveren en beschikbaarheid kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 050 316 8840.

Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Klauterpad

  Klauterpad

  Lees verder
  De Oosterpolder

  De Oosterpolder

  De Mikkelhorst grenst aan natuurgebied De Oosterpolder, met een prachtig gevarieerd beekdallandschap waar je heerlijk kunt wandelen.
  Lees verder
  Eerlijk vlees, uit de streek

  (H)eerlijk vlees

  Wij verkopen ingevroren (h)eerlijk vlees in onze Landwinkel. Eerlijk vlees betekent vlees waar je alles over mag weten. Er wordt op een eerlijke manie...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.