Over de stichting

Stichting Vrienden van de Mikkelhorst is opgericht in 2019. De stichting zet zich in om voorzieningen te realiseren die een positieve invloed hebben op de dagbesteding van zorgboerderij De Mikkelhorst en tegelijkertijd verbindend zijn voor de buurt. Hierbij kun je denken aan een nieuwe zandbak of picknicktafel, maar bijvoorbeeld ook aan een nieuwe oven om taarten te bakken die verkocht worden in de theeschenkerij.  

ANBI

Stichting Vrienden van de Mikkelhorst is door de fiscus de ANBI-status (status van Algemeen Nut Beogende Instelling) toegekend. Dat wil zeggen dat periodieke giften altijd aftrekbaar zijn voor de belastingen, en een eenmalige gift onder bepaalde voorwaarden ook. Om de ANBI-status te verkrijgen, moet de stichting bepaalde gegevens openbaar maken.
​Zie hiervoor het ANBI standaardformulier


Bekijk ook

Over de stichting

De Stichting Vrienden van de Mikkelhorst is opgericht in 2019. De stichting zet zich in om voorzieningen te realiseren die een positieve invloed hebbe...
Lees verder

Projecten

Met de bijdragen van de Vrienden van de Mikkelhorst kan De Mikkelhorst in stand blijven en zich blijven ontwikkelen. Dit doen we door de Zorgboerderij...
Lees verder

Nieuwsbrieven

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.