Over de stichting

Stichting Vrienden van de Mikkelhorst is opgericht in 2019. De stichting zet zich in om voorzieningen te realiseren die een positieve invloed hebben op de dagbesteding van zorgboerderij De Mikkelhorst en tegelijkertijd verbindend zijn voor de buurt. Hierbij kun je denken aan een nieuwe zandbak of picknicktafel, maar bijvoorbeeld ook aan een nieuwe oven om taarten te bakken die verkocht worden in de theeschenkerij.  

Oproep voor Penningmeester

Stichting Vrienden van de Mikkelhorst zoekt een penningmeester. 

Wij zoeken per juli 2024 een nieuwe penningmeester (vrijwilliger).

Voor nadere inlichtingen of belangstelling bent u van harte welkom bij:

Marie-José van den Driessche, secretaris (06-46422550) of Rieks Jager, penningmeester (06-43904243)

ANBI

Stichting Vrienden van de Mikkelhorst is door de fiscus de ANBI-status (status van Algemeen Nut Beogende Instelling) toegekend. Dat wil zeggen dat periodieke giften altijd aftrekbaar zijn voor de belastingen, en een eenmalige gift onder bepaalde voorwaarden ook. Om de ANBI-status te verkrijgen, moet de stichting bepaalde gegevens openbaar maken.
​Zie hiervoor het ANBI standaardformulier


Bekijk ook

Contact

Lees verder

Nieuwsbrieven

Lees verder

Vriend worden

De Stichting Vrienden van de Mikkelhorst zet zich in om voorzieningen te realiseren die een positieve invloed hebben op onze dagbesteding en tegelijke...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.