Vrijwilligers

Op onze unieke zorgboerderij werken mensen met een beperking of specifieke hulpvraag samen met betrokken begeleiders en vaak ook met vrijwilligers.


Vrijwilligers vinden het bij De Mikkelhorst prettig, mooi, positief én er is veel te doen. Bij De Mikkelhorst werken ongeveer 75 vrijwilligers. Zij werken op de tuin, onderhouden het pand, helpen in de landwinkel, acher de receptie en in het weekend verzorgen vrijwilligers de dieren. In 2018 wonnen wij de Provinciale Vrijwilligersprijs! Wij zijn dan ook erg trots op al onze vrijwilligers en waarderen hun inzet enorm!


Kijk eens bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit, of stuur een mail met je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.