Giften en donaties

De Mikkelhorst wil mensen met een beperking een goede werkplek bieden. Het onderhoud van het terrein, gebouwen, apparatuur en materiaal brengen flinke kosten met zich mee. Bijzondere giften en sponsoring, van zowel particulier als zakelijk, zijn daarom hard nodig en worden zeer gewaardeerd. 


Bij een grote gift of schenking is het wellicht fijn om te horen hoe dat precies in zijn werk gaat. Algemeen manager Gerboud ten Klooster legt graag uit op welke manier onze organisatie te steunen is. Ook kan hij vertellen wat er met de gift mogelijk wordt gemaakt. 


Mogelijkheden om te steunen: 

 • Via eenmalige Belastingvrije giften: vanwege onze ANBI-status zijn eenmalige giften aftrekbaar van de belasting. 

 • Via Stichting Vrienden van De Mikkelhorst: Je steunt De Mikkelhorst voor 1 of aantal jaren met een vast bedrag en ontvangt nieuwsbrieven, acties en een vriendenkaart. Dit biedt ons de kans een stukje zekerheid in te bouwen voor de toekomst. Rekeningnummer NL33 RABO 0342 3240 04.

Wil je een eenmalige gift aan onze zorgboerderij doen? Dat kan via onderstaand formulier. Of lees meer over Stichting Vrienden van de Mikkelhorst.

Naam
Telefoonnummer
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Opmerking (optioneel)
  Enter Field Title
  0.00
  Welk bedrag wilt u doneren? *Verschuif de regelaar om een bedrag in te stellen
  0 2500
  Totaal
  0.00

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.