Projecten

Zwammerij

Met veel inzet is een bestaande unit omgetoverd naar een heuse oesterkwekerij, de Zwammerij! Eerste doel is verse verkoop op De Mikkelhorst en op verzoek kweken voor klanten (restaurants en cateraars).

Nieuw terras

Er is nieuw terras aangeschaft. Mede mogelijk gemaakt door de Jumbo.

Spoelunit

De spoelruimte voor de kinderboerderij is onder constructie. Er is een nieuwe spoeltafel gekocht en er zijn wandrekken besteld. De renovatie volgt.

Vriendenactie

Elke maand kunt u profiteren van een vriendenactie. Deze maand is koffie of thee met gebak onze 'Vriend van de Mikkelhorst' actie. Samen voor 4,- Kom genieten in onze nieuwe theeschenkerij of vanmiddag nog even op het terras. Het zonnetje schijnt.

Vriendenbericht

Vriendenbericht van ambassadeur Bert Visscher voor de Vrienden van de Mikkelhorst. December 2021. Helaas kan het Midwinterfeest vanwege de corona beperkingen niet doorgaan. Vriend van de Mikkelhorst blijf je niet voor 1 jaar.

Houtwerkplaats

In de houtwerkplaats wordt ondertussen volop geklust. Er wordt getimmerd en gezaagd dat het een lieve lust is, er is meer dan genoeg werk. Zo leuk! Met het nieuwe gereedschap en in het vernieuwde onderkomen is het ook gewoon veel fijner om te werken, dat ervaart men elke dag! En dat kon toch maar mooi tot stand komen dankzij een flinke bijdrage van de Vrienden!

Geitenbult

De geitenbult is in aanbouw (zie foto) en zal nog worden voorzien van een laag aarde met graszoden.

Theeschenkerij

De theeschenkerij in een nieuw jasje gestoken. Een bar is gemaakt en er zijn nieuwe tafels geplaatst en een speelhoekje voor de kinderen. Ook voor een lekkere lunch kunt u bij De Mikkelhorst terecht. De deelnemers hebben een nieuwe menukaart samengesteld met gerechten die door hen worden gemaakt en geserveerd.

Bekijk ook

Projecten

Met de bijdragen van de Vrienden van de Mikkelhorst kan De Mikkelhorst in stand blijven en zich blijven ontwikkelen. Dit doen we door de Zorgboerderij...
Lees verder

Nieuwsbrieven

Lees verder

Vriend worden

De Stichting Vrienden van de Mikkelhorst zet zich in om voorzieningen te realiseren die een positieve invloed hebben op onze dagbesteding en tegelijke...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.