Zwammerij

We kweken samen met onze deelnemers oesterzwammen in onze Zwammerij. Het is een heel erg leuk proces. We vullen een groot badd met koffieprut, bonenschillen en broed. Hiermee vullen we grote zakken die we ophangen in een donkere, vochtige ruimte. Na een aantal weken zijn de oesterzwammen klaar. Deze verkopen we in onze landwinkel, maar ook aan restaurants zoals het Pomphuis uit Groningen. Van het overschot maken we onze eigen Vegacijsjes. Een vegetarische variant van een saucijzenbroodje. Proeven? Bestel maar een in de theeschenkerij.



Bekijk ook

Kinderfeestje

Aangepast kinderfeestje

Lees verder
Dierenopvang cavia's en konijnen

Logeerdieren cavia en konijn

Op De Mikkelhorst bieden we de mogelijkheid om tijdens je vakantie je konijn(en) en/of cavia(‘s) op te vangen. We hebben hiervoor 12 eigen hokken ter ...
Lees verder
Maatschappelijk bedrijfsuitje in de natuur

Maatschappelijk bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een teamactiviteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerd...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.