Bezoek met groep of school

Wil je met een groep personen of kinderen (vanaf 10 personen) De Mikkelhorst bezoeken? Neem dan van tevoren (minimaal 24u) even telefonisch contact met ons op. Bij bezoeken van groepen houden wij rekening met de beperkingen van onze deelnemers, die soms minder goed tegen veel prikkels kunnen. Samen kijken we met jou graag naar een goede dag en tijd.


Scholen, BSO en kinderopvang

Het bezoek met je klas kan plaatsvinden tussen 9:00 – 16:30 op doordeweekse dagen en de groep mag bestaan uit maximaal 30 kinderen en minimaal 3 begeleiders, voor andere groepen is de groepsgrootte in overleg.


Groepen kinderen mogen vrij spelen op de speelweide en op de speeltoestellen. Een bezoek aan de kinderboerderij, de tuin of het Klauterpad graag in kleine groepen organiseren met minimaal 1 begeleider en maximaal 1 groepje tegelijk. Voor de veiligheid van onze dieren en cliënten, verzoeken wij jullie om zoveel mogelijk rust te betrachten.


Kosten voor groepen

Wij vragen per persoon/kind minimaal 1 consumptie af te nemen. Hiermee draag je bij  aan het onderhoud van ons pand, terrein en de dieren. Mocht je geen consumptie willen afnemen, dan vragen wij een entreeprijs van €1,50 per persoon.


Eigen etenswaren en drinken mogen niet worden geconsumeerd op ons terras of in de theeschenkerij.  

Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Bekijk ook

  Nagels knippen cavia of konijn

  Nagels knippen cavia of konijn

  Vind jij het eng of lastig om de nageltjes van jouw konijn of cavia te knippen? Het is ook mogelijk om dat door ons te laten doen, want bij De Mikkelh...
  Lees verder
  Speeltuin

  Speeltuin

  Er kan naar hartelust gespeeld worden in de grote speeltuin van de Mikkelhorst, bijvoorbeeld op het houten klimkasteel, in de zandbak, op de schommels...
  Lees verder
  Maatschappelijk bedrijfsuitje in de natuur

  Maatschappelijk bedrijfsuitje

  Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een teamactiviteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerd...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.