Samenspeeltuin

De Mikkelhorst heeft een samenspeeltuin. Het is namelijk onze droom dat alle kinderen - met én zonder lichamelijke beperking - samen kunnen spelen.


Veel speeltuinen hebben fysieke barrières waardoor je er niet kan spelen als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit. Denk aan een ondergrond van zand of een grote rand om de zandbak. Dat betekent dat je niet samen met je vriendjes kan spelen. Een samenspeeltuin is een inclusieve speeltuin.


Maar een samenspeeltuin gaat over meer dan alleen er kunnen komen met een rolstoel. Er zijn namelijk veel verschillende kinderen met verschillende beperkingen. Er kan bij De Mikkelhorst door alle kinderen naar hartenlust worden gespeeld. Er is zand en water, een schommelnest, een verhoogde zandbak en er zijn speeltoestellen die het gehoor of de tastzin prikkelen. Bekijk ook

Zwammerij

Zwammerij

We kweken samen met onze deelnemers oesterzwammen in onze Zwammerij.
Lees verder
Kinderfeestje

Aangepast kinderfeestje

Lees verder
Online bestellen

Online bestellen

Via onze webshop zijn heel veel leuke pakketten, cadeautjes en streekproducten te bestellen. Veel producten zijn door onze deelnemers zelfgemaakt of i...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.