Ik werk het liefste met de dieren

Sabine is 34 jaar en woont in Haren. Haar hobby's zijn voetbal, paardrijden en…muziek maken. Om wat meer over haar en het werk bij de Mikkelhorst te weten te komen werd ze geïnterviewd door haar collega Tim. Ze wil liever geen foto van zichzelf op de site, dus hebben we een mooie foto van haar lievelingsdier geplaatst.


Wat doe je op De Mikkelhorst?

Ik werk op de kinderboerderij, waar ik de dieren voer en verzorg. En dan werk ik ook in de keuken. Daar bak ik nieuwe dingen, zoals die kitkat taart van laatst, maar ik help ook gewoon afwassen.


Wat doe je het liefst?

Toch wel met de dieren werken. Daar leer ik heel veel nieuwe dingen van, ik heb er ook voor gestudeerd. En ik kan ook heel goed zien of het goed gaat met een dier of dat het net wat minder gaat.


Van alle dieren, welke vind je het leukste?

De konijnen! Heb er zelf twee, en ik vind ze gewoon zo schattig. Ze zijn allemaal leuk!


Wil je zelf nog iets over jezelf zeggen?

Ik heb het hier al 12 jaar naar mijn zin! Voordat ik hier kwam te werken heb ik ook nog 2 jaar stage gelopen op de kinderboerderij. Daarna werd mij gevraagd of ik misschien wilde blijven werken, en ja, nu ben ik hier nog steeds!Bekijk ook

Ik werk het liefste met de dieren

Ik werk het liefste met de dieren

Sabine is 34 jaar en woont in Haren. Haar hobby's zijn voetbal, paardrijden en…muziek maken. Om wat meer over haar en het werk bij de Mikkelhorst te w...
Lees verder
Interesse?

Interesse?

Lees verder
Voor wie?

Voor wie?

Bij zorgboerderij de Mikkelhorst werken mensen met een beperking of een specifieke hulpvraag samen, op een veilige werkplek. Je doet werk naar vermoge...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.