'Iedereen mag en kan hier zichzelf zijn'

Op het terrein van De Mikkelhorst is het altijd gezellig druk met deelnemers, werkbegeleiders en bezoekers. Naast vaste krachten zijn er ook veel vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken. Mede dankzij hun hulp is onze zorgboerderij een fijne plek waar veel werk wordt verzet.


Desiree is vrijwilliger en receptioniste bij de Mikkelhorst en neemt drie dagen per week de telefoon aan, beantwoord mails en help mee met het dagelijkse reilen en zeilen in de winkel. 'Wat ik zo mooi vind aan De Mikkelhorst? De sfeer is hier goed. Er wordt niet geoordeeld over wat je bent, of waar je vandaan komt. Merkkleding is niet belangrijk, en perfect haar of make-up al helemaal niet. Iedereen mag en kan hier zichzelf zijn!'

Bekijk ook

'Iedereen mag en kan hier zichzelf zijn'

'Iedereen mag en kan hier zichzelf zijn'

“Dat vind ik zo mooi aan De Mikkelhorst. De sfeer is hier goed. Er wordt niet geoordeeld over wat je bent, of waar je vandaan komt. Merkkleding is nie...
Lees verder
Overal lekker mee helpen

Overal lekker mee helpen

Corry werkt al 20 jaar als vrijwilliger bij De Mikkelhorst. Ze werd geïnterviewd over haar werk door Tim.
Lees verder
Interesse?

Interesse?

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.