Pluktuin

In onze tuin kweken wij op ruim twee hectare grond ecologisch geteelde groenten, fruit en kruiden voor verkoop in onze kraam. Ook is er een bloemenpluktuin waaruit je tegen een kleine prijs zelf mag plukken om een boeket samen te stellen.  


Bij de teelt gebruiken wij eigen paardenmest en indien noodzakelijk, natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. Dagelijks zijn zo’n 6 tot 12 deelnemers, binnen het kader van dagbesteding, actief in onze tuin. Zij werken samen met onze gezellige groep pluktuinvrijwilligers. Het werken in de buitenlucht, met handen en voeten in de aarde, heeft een positief effect op ieders welbevinden. 
Bekijk ook

Eerlijk vlees, uit de streek

(H)eerlijk vlees

Wij verkopen ingevroren (h)eerlijk vlees in onze Landwinkel. Eerlijk vlees betekent vlees waar je alles over mag weten. Er wordt op een eerlijke manie...
Lees verder
Kinderfeestje

Aangepast kinderfeestje

Lees verder
Klauterpad

Klauterpad

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.