Aangepast kinderfeestje

Voor kinderen met een beperking is het vaak extra spannend om een een kinderfeestje te geven. Voor de ouders is het vaak net zo spannend! Ben je op zoek naar een mooie buitenlocatie voor een kinderfeestje voor jouw zoon of dochter? Bij De Mikkelhorst bieden we hier ruimte voor. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk en voor ieder kind mag u een begeleider meenemen.


Voor €7,50 per kind bieden wij op zaterdagmiddag een leuk programma voor kinderen met een beperking. Graag overleggen we even wat uw specifieke wensen zijn. 


Inbegrepen

 • Een gereserveerde (picknick)tafel

 • Speurtocht 

 • Sjoelen en/of blikgooien

 • Klein kadootje voor de jarige

 • Regenboog ijsjes of zakje chips. Bij allegieen overleggen we graag wat we ipv kunnen aanbieden.

 • Limonade 


Optioneel: (van tevoren reserveren)

Appel-of kwarktaart

Muffin

Hele cake, zelf versieren

Zakje chips


Prijs

 • Duur van het programma: ongeveer 2,5 uur.

 • Kosten: €7,50 per kind, maximaal 10 kinderen..

 • Overige consumpties zoals taart, koffie en thee zijn niet inbegrepen. Wil je een hele taart erbij? Dan kun je deze van tevoren bij ons reserveren.


Beschikbaarheid
De Mikkelhorst heeft ruimte voor 1 aangepast kinderfeestje per week, op zaterdagmiddag vanaf 14u.


LET OP: Er zit geen ‘gids’ bij het programma inbegrepen. De Mikkelhorst stelt enkel de materialen en locatie beschikbaar.


Voor reserveren en beschikbaarheid kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 050 316 8840.


Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Pluktuin

  Pluktuin

  In onze tuin kweken wij op ruim twee hectare grond ecologisch geteelde groenten, fruit en kruiden voor verkoop in onze kraam. Ook is er een bloemenplu...
  Lees verder
  Maatschappelijk bedrijfsuitje in de natuur

  Maatschappelijk bedrijfsuitje

  Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een teamactiviteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerd...
  Lees verder
  Kinderfeestje

  Aangepast kinderfeestje

  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.