Nagels knippen cavia of konijn

Vind jij het eng of lastig om de nageltjes van jouw konijn of cavia te knippen? Het is ook mogelijk om dat door ons te laten doen, want bij De Mikkelhorst werken een aantal deelnemers die dit heel goed kunnen. Je kunt hiervoor een afspraak maken op maandagochtend, woensdagochtend of vrijdagochtend. 


De kosten bedragen 2,50 per dier.  Bel of mail ons even voor een afspraak.Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Pluktuin

  Pluktuin

  In onze tuin kweken wij op ruim twee hectare grond ecologisch geteelde groenten, fruit en kruiden voor verkoop in onze kraam. Ook is er een bloemenplu...
  Lees verder
  Zwammerij

  Zwammerij

  We kweken samen met onze deelnemers oesterzwammen in onze Zwammerij.
  Lees verder
  Nagels knippen cavia of konijn

  Nagels knippen cavia of konijn

  Vind jij het eng of lastig om de nageltjes van jouw konijn of cavia te knippen? Het is ook mogelijk om dat door ons te laten doen, want bij De Mikkelh...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.