Logeerdieren / konijnenopvang

Op De Mikkelhorst bieden we de mogelijkheid om tijdens je vakantie jouw konijn(en) en/of cavia(‘s) op te vangen. We hebben hiervoor 12 eigen hokken ter beschikking.  Er kunnen 2 kleine konijnen (tot 50 cm) of 2 cavia’s in 1 hok, mits ze dit thuis ook gewend zijn. Reserveer op tijd, want de belangstelling in de vakantieperiode is meestal groot!  


Kosten, brengen en halen

 • De kosten bedragen €5,00 per hok per dag, waarbij de breng- en afhaaldag samen als één dag berekend worden.  
 • Brengen kan op werkdagen tussen 14.00u en 16.00u. Halen kan op werkdagen tussen 09.00u en 11.00u.
 • Wilt je op een eerder tijdstip van de dag brengen of op een later tijdstip halen, dan brengen we een extra dag in rekening.  

Verzorging en verblijf

 • Het is niet mogelijk eigen verblijven mee te brengen. 
 • Wij voeren alle dieren hooi en brok, met daarnaast regelmatig wat groente/fruit. Het is mogelijk eigen voer mee te geven. 
 • Dieren krijgen water uit een waterfles. 
 • Tijdens het verblijf worden de dieren door ons gevoerd, het water wordt gecontroleerd, de hokken regelmatig schoongemaakt en indien gewenst kunnen de nagels geknipt worden.   
 • Kosten nagels knippen: €2,50 per dier extra. 


Overige opmerkingen

Onze hokken zijn niet groot genoeg voor Vlaamse reuzen en andere grote konijnen (groter dan 50 cm). We kunnen dus alleen opvang bieden aan kleine konijnen en cavia's.  Het is niet mogelijk hier dieren te brengen voor permanente opvang.

Neem contact op via onderstaand aanvraagformulier of via 050-316 8840. Wij controleren of er ruimte is voor je dier waarna we de reservering kunnen bevestigen.


AANVRAAGFORMULIER LOGEERDIEREN

Naam*
Telefoonnummer
+31
  E-mailadres*
  Soort dier
  Konijn
  Cavia
  Aantal dieren*
  Naam dier(en)
  Aantal hokken*
  Periode*
  Opmerkingen
  Verzenden

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Bekijk ook

  Maatschappelijk bedrijfsuitje in de natuur

  Maatschappelijk bedrijfsuitje

  Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een teamactiviteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerd...
  Lees verder
  Adopteer een dier

  Adopteer een dier

  Bij de Mikkelhorst is het mogelijk om een dier te adopteren. Dit houdt in dat particulieren de kinderboerderij ondersteunen in de kosten van het onder...
  Lees verder
  Onze dieren

  Onze dieren

  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.