Interesse?

Heb je interesse in een werkplek bij De Mikkelhorst? Wij maken graag kennis met je tijdens een persoonlijke ontmoeting en leiden je graag rond op onze zorgboerderij. Je kunt dan zelf zien en ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat en of dat bij je past. 


Bel voor een afspraak op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 naar 050 316 8840 of neem contact op via het formulier. 

Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Ervaring dagbesteding

  'We maken veel grappen en grollen!'

  Lizanne (25) houdt van dieren en vindt het heerlijk om de hele dag lekker bezig te zijn. En ze is een harde werker. Drie dagen per week kun je haar vi...
  Lees verder
  Visie op zorg

  Visie op zorg

  Lees verder
  Ik werk het liefste met de dieren

  Ik werk het liefste met de dieren

  Sabine is 34 jaar en woont in Haren. Haar hobby's zijn voetbal, paardrijden en…muziek maken. Om wat meer over haar en het werk bij de Mikkelhorst te w...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.