Interesse?

Heb je interesse in een werkplek bij De Mikkelhorst? Wij maken graag kennis met je tijdens een persoonlijke ontmoeting en leiden je graag rond op onze zorgboerderij. Je kunt dan zelf zien en ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat en of dat bij je past. 


Bel voor een afspraak op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 naar 050 316 8840 of neem contact op via het formulier. 

Naam
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Financiering

  Financiering

  Wanneer je gaat werken als deelnemer aan de dagbesteding bij De Mikkelhorst heb je een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of...
  Lees verder
  Visie op zorg

  Visie op zorg

  Lees verder
  Wat kan ik doen?

  Wat kan ik doen?

  Bij De Mikkelhorst werk je op een plek die bij jouw kwaliteiten past, ofwel werk naar vermogen.  Samen gaan we op zoek naar werk wat jou in je kracht ...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.