Theeschenkerij

In de theeschenkerij of op het terras word je geholpen door het beste personeel dat je je kunt wensen! Onze medewerkers bereiden samen een heerlijke lunch en serveren met trots hun zelfgemaakte gebak met een lekker kopje koffie.  Voor de kinderen is er sap, ijs en poffertjes en is binnen een knusse speelhoek ingericht.


In het weekend worden de winkel en theeschenkerij door entousiaste vrijwilligers gerund. Wil jij ook vrijwilliger worden? Kijk dan eens bij onze vacatures.
Bekijk ook

Pluktuin

Pluktuin

In onze tuin kweken wij op ruim twee hectare grond ecologisch geteelde groenten, fruit en kruiden voor verkoop in onze kraam. Ook is er een bloemenplu...
Lees verder
Permacultuurtuin

Permacultuurtuin

Helemaal rechts achterin de tuin van De Mikkelhorst vind je de permacultuurtuin. Permacultuur is een ontwerpmethode om je tuin en omgeving zo praktisc...
Lees verder
Kinderfeestje

Aangepast kinderfeestje

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.