Theeschenkerij

In de theeschenkerij of op het terras word je geholpen door het beste personeel dat je je kunt wensen! Onze medewerkers bereiden samen een heerlijke lunch en serveren met trots hun zelfgemaakte gebak met een lekker kopje koffie.  Voor de kinderen is er sap, ijs en poffertjes en is binnen een knusse speelhoek ingericht.


In het weekend worden de winkel en theeschenkerij door entousiaste vrijwilligers gerund. Wil jij ook vrijwilliger worden? Kijk dan eens bij onze vacatures.
Bekijk ook

Adopteer een dier

Adopteer een dier

Bij de Mikkelhorst is het mogelijk om een dier te adopteren. Dit houdt in dat particulieren de kinderboerderij ondersteunen in de kosten van het onder...
Lees verder
Pluktuin

Pluktuin

In onze tuin kweken wij op ruim twee hectare grond ecologisch geteelde groenten, fruit en kruiden voor verkoop in onze kraam. Ook is er een bloemenplu...
Lees verder
Klauterpad

Klauterpad

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.