Maatschappelijk bedrijfsuitje

Ben jij voor jouw team op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een activiteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerderij De Mikkelhorst inzetten als vrijwilliger voor een dag, want op een boerderij als de onze is een heleboel werk te verzetten!


Komen jullie ons een dag helpen op de boerderij? Dan zullen wij je goed verzorgen. We beginnen bijvoorbeeld met een lekkere bak koffie en een rondleiding door een van onze deelnemers. Daarna zal er goed gewerkt worden. Zo moet er bijvoorbeeld geoogst of gehooid worden, de omheining gerepareerd, het speeltoestel in de beits, hout gekloofd worden en nog zoveel meer. Het wordt een gezellige dag!


Hierna heeft jouw team natuurlijk een heerlijke lunch verdiend, bereid in onze eigen keuken, door onze trotse deelnemers.


Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 personen voor €25,- per persoon. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Naam *
Bedrijf *
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wanneer? *
  Aantal personen *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Bekijk ook

  De Oosterpolder

  De Oosterpolder

  De Mikkelhorst grenst aan natuurgebied De Oosterpolder, met een prachtig gevarieerd beekdallandschap waar je heerlijk kunt wandelen.
  Lees verder
  Kinderfeestjes

  Kinderfeestjes

  Lees verder
  Onze dieren

  Onze dieren

  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.