Maatschappelijk bedrijfsuitje

Ben jij voor jouw team op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? En het liefst een activiteit met een maatschappelijke invulling? Dan kun je je bij zorgboerderij De Mikkelhorst inzetten als vrijwilliger voor een dag, want op een boerderij als de onze is een heleboel werk te verzetten!


Komen jullie ons een dag helpen op de boerderij? Dan zullen wij je goed verzorgen. We beginnen bijvoorbeeld met een lekkere bak koffie en een rondleiding door een van onze deelnemers. Daarna zal er goed gewerkt worden. Zo moet er bijvoorbeeld geoogst of gehooid worden, de omheining gerepareerd, het speeltoestel in de beits, hout gekloofd worden en nog zoveel meer. Het wordt een gezellige dag!


Hierna heeft jouw team natuurlijk een heerlijke lunch verdiend, bereid in onze eigen keuken, door onze trotse deelnemers.


Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 personen voor €25,- per persoon. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Naam *
Bedrijf *
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mailadres *
  Wanneer? *
  Aantal personen *
  Wat kunnen we voor je doen?

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Bekijk ook

  Vergaderruimte

  Vergaderen en bijeenkomsten

  Wil jij een vergadering, workshop of cursus organiseren op een bijzondere lokatie? Op aangewezen tijdstippen kun je hiervoor onze algemene ruimte  of...
  Lees verder
  Dierenopvang cavia's en konijnen

  Logeerdieren cavia en konijn

  Op De Mikkelhorst bieden we de mogelijkheid om tijdens je vakantie je konijn(en) en/of cavia(‘s) op te vangen. We hebben hiervoor 12 eigen hokken ter ...
  Lees verder
  Imkerij

  Imkerij

  In de tuin bevindt zich onze imekrij, gerund door vrijwilligers. In de bijenstal staan gemiddeld zo’n 6 tot 10 bijenkasten
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.