(H)eerlijk vlees

Wij verkopen ingevroren (h)eerlijk vlees in onze Landwinkel. Eerlijk vlees betekent vlees waar je alles over mag weten. Er wordt op een eerlijke manier met het dier en het vlees omgegaan, zonder het te misbruiken of verspillen.


Wij verkopen rund en varkensvlees van slagerij Nederhoed en kipfilet van Tante Door en letten bij de verkoop van ons vlees op drie belangrijke punten. 

  1. De dieren moeten een goed leven gehad hebben.

  2. De slager/wij willen altijd weten waar de dieren vandaan komen (dit moet uit onze regio zijn).

  3. De slager/wij moeten ervan overtuigd zijn dat dit een betrouwbaar adres is. 

Verder levert de slager uitsluitend vlees aan ons dat zo dicht mogelijk bij de basis is gebleven, zoveel mogelijk e-nummers en allergenen zijn vermeden. 


Wij betrekken het vlees van slagerij Nederhoed uit Leek. De slager is zo transparant mogelijk over de oorsprong en verwerking van het vlees. Als klant mag u daarom bij vragen of twijfel altijd direct contact opnemen met de slager zelf op nummer: 0594-510080.


Kijkt u voor info over de (h)eerlijke kipfilet van “tante Door” eens op  datzegtgenoeg.nl/tante-door 


Bekijk ook

Imkerij

Imkerij

In de tuin bevindt zich onze imekrij, gerund door vrijwilligers. In de bijenstal staan gemiddeld zo’n 6 tot 10 bijenkasten
Lees verder
De winkel

De winkel

Lees verder
openingstijden

Openingstijden

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.