Partners

Als organisatie staan we niet alleen. Wij zijn partner van personen en organisaties die belangrijk zijn voor onze diensten. Op de eerste plaats van ouders en verwanten van deelnemers, maar ook van bijvoorbeeld vrijwilligers en collega-zorginstellingen. 
 
De Mikkelhorst wil voordelen behalen door samenwerking met andere organisaties. Wij zijn actief in meerdere netwerken en dat geeft voldoende input aan verdere professionele ontwikkeling. Zo werkt De Mikkelhorst onder meer samen met de volgende organisaties: 


Landwinkel

Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel en de formule waar onze winkel op gebaseerd is. 


New Nexus

New Nexus is een IT bedrijf gevestigd in Haren. Zij dragen ook graag een steentje bij aan hun omgeving. Enkele van onze deelnemers werken bij New Nexus in de bedrijfskeuken.


Sprank locatie Buitenhorst

Een woonlocatie in een oude kerkboerderij waar 19 mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking zelfstandig begeleid kunnen wonen. 


Epifani Coaching

Epifanie-coaching is een bedrijf voor coachingpaardencoaching en coaching in de natuur.


Duurzaam Haren

In 2021 is er naast zorgboerderij De Mikkelhorst, Polycultuurpark de Mikkelhorst verrezen. Op dit zonnepark liggen bijna 4500 panelen die 300 huishoudens van zonne-energie kunnen voorzien. Eind 2021 zullen wij langs de randen van het park heggen, struiken en bomen ter afscherming plaatsen. De Stichting Duurzaam Haren is eigenaar van het park. Mocht u vragen hebben over de ontwikkelingen van het park dan kunt u contact met deze stichting opnemen. 


VHC ActiFood

VHC ActiFood is onze totaalleverancier voor de horeca. Zij ondersteunen ons in de scholing van onze deelnemers met workshops over voedselveiligheid en bereiding van nieuwe gerechten.


HUB Haren

Een keur aan organisaties en kleine ondernemers hebben zich gevestigd in de Hub. Wij hebben met enkele van deze ondernemers een samenwerking.


Stichting Kind en Groen

Schooltuinvereninging van Basisschool De Wissel. Deze stichting heeft een plek in onze tuin.


Wellicht zijn wij nog enkele partner vergeten te noemen. Mocht dat zo zijn dan horen wij het graag!


Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.