Wij maken zeepbakjes

Afgelopen weken hebben onze deelnemers in de houtwerkplaats gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van houten zeepbakjes voor de handgemaakte natuurlijke zeep van Maynsoap. Het resultaat is prachtig geworden! Omdat ze speciaal zijn ontwikkeld, passen de zeepjes er perfect in.

Benieuwd? De eerste bakjes zijn al in 3 kleuren verkrijgbaar via de website van Maynsoap en 10 april staat Maynsoap met de zeep en de bakjes op de Zeldzaam mooi markt in Groningen. De opbrengst van de zeepbakjes gaat naar De Mikkelhorst!


Lees ook

Kerstbomen te koop in Haren

Kerstbomen verkoop

Onze kerstboomverkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...Wij zijn dan ook al begonnen met kerstsf...
Lees verder
Heel Haren Bakt!

Heel Haren Bakt!

Lees verder
Pepernotentaart

Pepernotentaart

Marianne is een stagiaire waar wij altijd heel blij van worden! Ze kan namelijk heerlijk koken en bakken. Samen met Jack heeft ze deze geweldige peper...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.