Familie Kerkuil

De hele familie Kerkuil maakt het goed. Moet je zien wat een prachtige vogels het zijn geworden. Alle jongen zijn behoorlijk gegeroeid en deze week zal het eerste uiltje uitvliegen. Ze vliegen in het donker uit in volgorde van leeftijd met tussenpozen van ongeveer een week. Ze komen dan ook niet meer terug op het nest. De oudste vertrekt als eerste, en half augustus zal naar verwachting het nest helemaal leeg zijn. Hopelijk tot volgend jaar moeder uil!

Lees ook

Kerstbomen te koop in Haren

Kerstbomen verkoop

Onze kerstboomverkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...Wij zijn dan ook al begonnen met kerstsf...
Lees verder
Heel Haren Bakt!

Heel Haren Bakt!

Lees verder
Pepernotentaart

Pepernotentaart

Marianne is een stagiaire waar wij altijd heel blij van worden! Ze kan namelijk heerlijk koken en bakken. Samen met Jack heeft ze deze geweldige peper...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.