Hout bestellen

Je kunt vers gekloofd haardhout bij ons bestellen. Momenteel hanteren wij een wachtlijst. Kosten €70,- per kuub inclusief het gebruik van onze aanhanger. Let op: het hout is vers en moet nog minimaal een jaar drogen. Ophalen kan alleen op werkdagen tussen 9u en 16u.


Op de Mikkelhorst wordt door deelnemers aan de dagbesteding hout gekloofd en verkocht als haardhout. Het ‘verse’ hout is afkomstig van een camping uit Gieten en in samenwerking met Total Haren verkopen we ook gedroogd hout in netjes. De belangstelling voor vers gekloofd hout is zo groot dat wij soms een wachtlijst moeten hanteren. De kloverij vormt dagelijks een mooie werkplek voor 2 tot 3 deelnemers. Door het hout te kopen steunt u onze organisatie.  


Geïnteresseerd? Neem contact op via het formulier of bel naar de receptie om een afspraak in te plannen op 050-3168840.

Naam
Telefoonnummer*
+31
  E-mailadres*
  Aantal kuub (max. 2)
  Ik wil een kar van De Mikkelhorst lenen
  Ik neem een eigen kar mee
  Opmerkingen
  Verzenden

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  Bekijk ook

  Adopteer een dier

  Adopteer een dier

  Bij de Mikkelhorst is het mogelijk om een dier te adopteren. Dit houdt in dat particulieren de kinderboerderij ondersteunen in de kosten van het onder...
  Lees verder
  Imkerij

  Imkerij

  In de tuin bevindt zich onze imekrij, gerund door vrijwilligers. In de bijenstal staan gemiddeld zo’n 6 tot 10 bijenkasten
  Lees verder
  Theeschenkerij

  Theeschenkerij

  In de theeschenkerij of op het terras word je geholpen door het beste personeel dat je je kunt wensen! Onze medewerkers bereiden samen een heerlijke ...
  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.