Kloofhout bestellen

Je kunt vers gekloofd haardhout bij ons bestellen. Momenteel is de toevoer van hout beperkt en hanteren wij een wachtlijst. Kosten €60,- per kuub inclusief het gebruik van onze aanhanger. Let op: het hout is vers enmoet nog minimaal een jaar drogen. Ophalen kan alleen op werkdagen tussen 9u en 16u.


Op de Mikkelhorst wordt door deelnemers aan de dagbesteding hout gekloofd en verkocht als haardhout. Het ‘verse’ hout is afkomstig van een camping uit Gieten en in samenwerking met Total Haren verkopen we ook gedroogd hout in netjes. De belangstelling voor vers gekloofd hout is zo groot dat wij soms een wachtlijst moeten hanteren. De kloverij vormt dagelijks een mooie werkplek voor 2 tot 3 deelnemers. Door het hout te kopen steunt u onze organisatie.  


Geïnteresseerd? Neem contact op via het formulier of bel naar de receptie om een afspraak in te plannen op 050-3168840.

Naam
Telefoonnummer*
+31
  E-mailadres*
  Aantal kuub (max. 2)
  Opmerkingen
  Verzenden

  U kunt ons tevens bereiken op 050 316 8840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Bekijk ook

  Arrangementen

  Arrangementen

  Wij verhuren momenteel geen ruimte. Het is ook niet mogelijk om te reserveren. Je kunt wel een kinderfeestje boeken.
  Lees verder
  Online bestellen

  Online bestellen

  Via onze webshop zijn heel veel leuke pakketten, cadeautjes en streekproducten te bestellen. Veel producten zijn door onze deelnemers zelfgemaakt of i...
  Lees verder
  De winkel

  De winkel

  Lees verder

  Steun de Mikkelhorst

  Doneren

  Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

  Vriend worden

  Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.