Adopteer een dier

Bij de Mikkelhorst is het mogelijk om een dier te adopteren. Je sponsort dan als particulier of bedrijf de kinderboerderij in de kosten van het onderhoud van het adoptiedier. Hierbij kun je denken aan voerkosten, kosten voor dierenarts en kosten voor bodembedekking. Alle dieren van De Mikkelhorst kunnen geadopteerd worden, dit kun je alleen doen, met je bedrijf,  maar ook samen met een vriend of vriendin.  Adopteren kan via de webshop. Je vind hier alle dieren die nog beschikbaar zijn voor adoptie.


Wat krijg je als adoptant

Natuurlijk mag je tijdens openingstijden altijd naar je adoptiedier komen kijken. Je krijgt een adoptiecertificaat en een mooie foto van je adoptiedier. Indien gewenst kan er ook melding van de adoptie gemaakt worden op Facebook en de website.  


Voorwaarden voor adoptie 

  • De adoptie-overeenkomst loopt per jaar en is voor minimaal één jaar.  

  • Het geadopteerde dier blijft op de boerderij en blijft eigendom van De Mikkelhorst.

  • Je hebt geen extra rechten en de normale regels van de kinderboerderij gelden ook voor jou en je geadopteerde dier. Je kunt aan het adoptiecontract geen rechten ontlenen anders dan genoemde rechten.  

  • Het adoptiebedrag wordt direct betaald via de webshop.  

  • Indien een dier komt te overlijden of om medische of welzijnsredenen verkocht wordt dan eindigt de adoptie-overeenkomst vroegtijdig. U krijgt dan de mogelijkheid om voor de resterende periode een nieuw dier van dezelfde diersoort te adopteren.  

  • In december krijg je van ons een mailtje met vraag of je de adoptie wil voortzetten.  

Via de webshop kun je een dier adopteren. Bekijk ook

Imkerij

Imkerij

In de tuin bevindt zich onze imekrij, gerund door vrijwilligers. In de bijenstal staan gemiddeld zo’n 6 tot 10 bijenkasten
Lees verder
Vergaderruimte

Zakelijke ruimte verhuur

Wil jij een vergadering, workshop of cursus organiseren op een bijzondere lokatie? Op aangewezen tijdstippen kun je hiervoor onze algemene ruimte  of...
Lees verder
Bezoek met groep of school

Bezoek met groep of school

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.