Konijn-en caviaopvang tijdens uw vakantie of weekendje weg

Op De Mikkelhorst bieden we de mogelijkheid om tijdens uw vakantie uw konijn(en) en/of cavia(‘s) op te vangen (zowel tijdens schoolvakanties als daarbuiten!). We hebben hiervoor 12 eigen hokken ter beschikking. Meerdere dieren van 1 eigenaar kunnen samen geplaatst worden, mits ze dit thuis ook gewend zijn. Er kunnen 2 konijnen of 3 cavia’s in 1 hok. Wij voeren alle dieren hooi en brok, met daarnaast regelmatig wat lekkere groente/fruit. Het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen voer mee te brengen. Reserveer wel op tijd, want de belangstelling is meestal groot… De kosten bedragen € 2,50 per hok per dag, waarbij de breng- en afhaaldag samen als één dag berekend worden. Brengen en halen is alleen mogelijk op werkdagen.

Wilt u een weekendje weg? Geen probleem! U kunt uw knaagdier(en) op donderdags brengen en maandags weer ophalen. De kosten voor een weekend bedragen slechts € 10,00 per hok!

Het is niet meer mogelijk eigen verblijven mee te brengen, dit omdat deze niet altijd werkbaar zijn voor onze deelnemers en we maar beperkt ruimte hebben.  

Het is niet mogelijk hier dieren te brengen voor permanente opvang!

Aanvraag dieropvang

Ik zoek opvang voor het volgende dier/de volgende dieren:

(konijn of cavia of hamster e.d.)
(dag van brengen)
(ophaaldag)
reCAPTCHA is required.