Vacatures voor vrijwilligers

Wil jij je inzetten voor de samenleving en tevens iets leuks doen op een van de mooiste plekjes in Haren? Dan zou je misschien vrijwilliger kunnen worden bij De Mikkelhorst. Kijk hieronder eens of er een leuke vacature voor je bij zit. Mocht je je op een andere manier in willen zetten voor onze organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Inzet van vrijwilligers helpt niet alleen bij de integratie van onze vrijwilligers in de maatschappij – ook jij kan er veel van leren.

Het werk op onze zorgboerderij kan niet alleen door onze deelnemers en andere professionals gedaan worden. Op allerlei terreinen kunnen we extra handen gebruiken. We noemen bijvoorbeeld het werk in de tuin, of het bemensen van de winkel buiten de werktijden van onze deelnemers. Tevens bij het voeren van de dieren in het weekend en het meehelpen bij grote evenementen zoals kerstmarkt hebben we hulp nodig.

Wij hebben op dit moment de volgende vrijwilligersvacatures:

Vacature voervrijwilliger
Onze voervrijwilligersclub zoekt versterking! Doordeweeks zorgen de deelnemers en begeleiders voor onze boerderijdieren. In het weekend zijn dat onze betrokken voervrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat o.a. onze ezels, geiten, paarden, varkens en konijnen voldoende te eten en drinken hebben. Ook hebben zij een signaleringsfunctie wanneer het gaat om veiligheid en gezondheid van de dieren. Onze voervrijwilligers zijn veelal gezinnen die het leuk vinden om eens per maand de dieren te verzorgen omdat kinderen het een prachtige bezigheid vinden maar we hebben ook echtparen of singels die het leuk vinden om te doen. Naar de vacature.

Vacature vrijwilliger kinderactiviteitenbegeleider
Vanaf 2018 gaat de Mikkelhorst onder de naam Groen Grut diverse activiteiten aan kinderen aanbieden. Deze vrolijke activiteiten zullen vooral gericht zijn op natuurbeleving/-educatie met aandacht voor kind en omgeving. Als Groen Grut vrijwilliger ben je van het begin tot het eind betrokken bij de activiteiten. Van ontwerp tot uitvoering! De Mikkelhorst hoopt een club van +/- 5 betrokken vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Naar de vacature.

Meer weten? Vul hieronder uw gegevens in en vertel wat u zou kunnen doen, en we nemen contact met u op.