Uitnodiging Boeren & Buren dag

Speciaal voor onze MIKKELFANS, VRIJWILLIGERS en onze BUREN IN OOSTERHAAR organiseren we een Boeren & Burendag op Zaterdag 23 september van 10.00 tot 17.00. Het is voor ons een manier om te waarderen wat deze mensen allemaal voor ons doen. En dat is veel!

De actie wordt ondersteund door het Oranjefonds dat jaarlijks landelijk een BURENDAG organiseert. We combineren dus een aantal zaken. De BUREN worden gevraagd wat lekkers mee te nemen voor de BOERENLUNCH. Een mooie manier om andere BUREN te ontmoeten of even bij te kletsen.

Er zijn boerenspelletjes, demo schapen drijven, hondentraining en paardencoaching, er is een huifkartocht mogelijk en een aantal van onze mensen presenteren zich (schooltuin, bloemenpluktuin, wijngaard, imkerij). Houd deze site in de gaten voor de actuele tijden die in de loop van de komende week zullen verschijnen.

Op de dag zelf gaan we ook aan de slag met onze educatieruimte. We zoeken nog Handige Harry’s en Crea Bea’s die ons willen helpen. Meld je gerust aan bij f.koopmans@mikkelhorst.nl .