Soep voor senioren!


Vanaf 11 mei wordt op elke eerste maandag van de maand (de dag dat de sirene loeit)  2 soepen met broodjes, drankjes en een toetje geserveerd.  Daarnaast wordt gestreefd naar een ‘extra toetje’: bijvoorbeeld iemand die iets komt vertellen over een bepaald thema, muziek maakt of  een verhaal komt vertellen.  De prijs bepaalt u zelf, met als richtbedrag de kostprijs die meestal rond de € 5,- ligt. Reserveren is verplicht, u kunt zich aanmelden via het Lokaal Loket, tel. nr. 050-5352410 of via e-mail: info@mikkelhorst.nl

De maaltijden zijn bedoeld  voor iedereen die zich senior voelt, het fijn vindt er eens uit te zijn en graag andere mensen wil ontmoeten.

‘Extra toetje’ op 11 mei

Op 11 mei komt mevrouw Margot IJlst, projectleider  bij  de gemeente Haren, een korte presentatie geven over ‘De veranderingen in de WMO’. Dat doet zij vóór het eten; daarna is er gelegenheid tot vragen stellen.

Soepsteen

De soepmaaltijden wordt georganiseerd door een groep mensen die zich liet inspireren door het mooie verhaal van De Soepsteen (kom het beluisteren tijdens de soepmaaltijd).  Daarbij gaat het om dingen samen doen en het daarbij ervaren van warmte en verbinding. En dat is juist wat deze groep in deze tijden van verschraling aan onze ouderen in Haren zou willen bieden.

Zie ook www.soepsteen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *