Paasspeurtocht 2023

Wij organisteren van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 8 april weer een gratis Paaspeurtocht voor kinderen. De speurtocht brengt je over het terrein van De Mikkelhorst; van de tuin en het Klauterpad, naar de speelhoek en de kinderboerderij.

Tijdens deze speurtocht ga je opzoek naar vrolijke eieren met letters die samen een zin vormen. Met de juiste oplossing kun je een klein presentje ophalen bij de kassa. Heb je in aanloop naar Pasen zin om er even op uit te gaan? Dan kun je samen deze leuke route lopen. Een gezellig uitje voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. De eieren zijn versierd en verstopt door deelnemers van De Mikkelhorst.

Met de juiste oplossing kun je een klein presentje ophalen bij de kassa. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. 

Lees ook

Kerstbomen te koop in Haren

Kerstbomen verkoop

Onze kerstboomverkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...Wij zijn dan ook al begonnen met kerstsf...
Lees verder
Heel Haren Bakt!

Heel Haren Bakt!

Lees verder
Pepernotentaart

Pepernotentaart

Marianne is een stagiaire waar wij altijd heel blij van worden! Ze kan namelijk heerlijk koken en bakken. Samen met Jack heeft ze deze geweldige peper...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.