Lockdown openingstijden

Wat is er te doen tijdens de lockdown? Gelukkig! Er mag bij ons gewoon nog gespeeld worden. Of maak eens een mooie wandeling door de Oosterpolder, het natuurgebied waar onze zorgboerderij aan grenst. Wel lekker warm aankleden, en daarna een warme choco met slagroom! 


We zijn dagelijks open van 9.00 tot 16.30 en op zaterdag van 13.30 tot 16.30.

(Op zondag gesloten)


Kinderboerderij: De kinderboerderij is dagelijks gesloten tussen 14u en 15.30u i.v.m. het voeren van de dieren. De rest van de voorzieningen zijn wel geopend.


Lees ook

Lockdown openingstijden

Lockdown openingstijden

We zijn dagelijks open van 9.00 tot 16.30 en op zaterdag van 13.30 tot 16.30. (Op zondag gesloten).De kinderboerderij is dagelijks gesloten tussen 1...
Lees verder
Kerstbomen te koop in Haren

Kerstbomen verkoop

Onze kerstboomverkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...Wij zijn dan ook al begonnen met kerstsf...
Lees verder
Heel Haren Bakt!

Heel Haren Bakt!

Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.