Kerstbomen verkoop

Onze kerstbomen verkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...we zijn dan ook al begonnen met kerstsfeer aan te brengen door buiten allemaal gezellige verlichting op te hangen. En in de werkplaats wordt een grote kerstster gemaakt.

En als je nog een cadeautje zoekt voor een vriend, vriendin of je collega's; onze deelnemers pakken graag mooie kerstpakketten voor je in! Als je meerdere pakketten wilt bestellen neem dan even contact met ons op.


Lees ook

Kerstbomen te koop in Haren

Kerstbomen verkoop

Onze kerstboomverkoop start dit jaar op maandag 6 december. Kan jij nog wel zo lang wachten? Wij bijna niet...Wij zijn dan ook al begonnen met kerstsf...
Lees verder
Heel Haren Bakt!

Heel Haren Bakt!

Lees verder
Pepernotentaart

Pepernotentaart

Marianne is een stagiaire waar wij altijd heel blij van worden! Ze kan namelijk heerlijk koken en bakken. Samen met Jack heeft ze deze geweldige peper...
Lees verder

Steun de Mikkelhorst

Doneren

Met een eenmalige gift kun je De Mikkelhorst steunen in het bereiken van onze doelen op het gebied van zorg, samenleving en natuur.

Vriend worden

Wil jij je langer aan de Mikkelhorst verbinden? Word dan Vriend van de Mikkelhorst en ontvang een Vriendenpas, updates en leuke acties vanuit De Mikkelhorst.