NIEUW; Broodtas van Bakker Wiebrand


Met de wekelijkse broodtas van Bakker Wiebrand laat hij je kennis maken met verschillende broodsoorten uit de Europese tradities. Van Franse levain broden tot Zweedse Limpa. Elk weekend heerlijk brood op tafel, altijd ambachtelijk gemaakt van de beste biologische grondstoffen.

Bij de Landwinkel van de Mikkelhorst kun je elke week, op vrijdagmiddag, drie broden afhalen in een papieren tas. Je kunt kiezen voor een grote variant (met broden van circa 700 gram) of een kleine variant (met broden van circa 400 gram).

In de tas zit altijd 1 wit , 1 bruin en bijvoorbeeld een krentenbrood of focaccia brood met extra ingrediënten afhankelijk van het seizoen. Het brood wordt ofwel gemaakt met eigen desem (licht zuur, mooie stevige korst, vrij veel gaten) ofwel op basis van gist en voordeeg (lange rijpingstijden, dunne knapperige korst en met meer smaak en betere houdbaarheid dan standaard gistbrood).

Het brood is niet gesneden, waarom is dat? Ongesneden brood blijft langer vers. Ook wil de één een lekkere dikke boterham en de andere juist een dunne. Zelf snijden is dan een goede oplossing.

Als je op woensdagen voor 14.00 uur bestelt kun je de broodtas na 14.00 uur op vrijdag afhalen in de Landwinkel.

De grote broodtas kost 10,-, de kleine slechts 7,50.

Kijk ook eens op facebook voor de pagina van Bakker Wiebrand.

https://www.facebook.com/bakkerwiebrand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *