Gezocht; CREATIEVE KINDEREN en REYCLE/RUILMATERIAAL


Gezelligheid en duurzaamheid met elkaar combineren; dat is wat er gaat gebeuren op het eerste Recyclefestival van Haren op Donderdag 30 Mei a.s. tijdens de Feestweek in Oosterhaar. 

Organisaties als Ons Belang, Transition Town Haren, De Rommelmarkt Haren, Maxima Kledinginzameling, Buurtbox en Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst hebben de handen ineen geslagen en organiseren het festival in een deel van de feesttent. Zij laten zien hoe je op een gezellige manier kunt ruilen, repareren of knutselen waarbij je niet alleen het milieu maar ook de portemonnee kunt sparen. 

Voor kinderen geldt; kom knutselen net als TWANNIE en TWIP. TWANNIE is een kunstenaar die ‘re-cyclekip’ TWIP heeft gemaakt. Samen verzamelen ze nu wegwerpmateriaal op een wipkip om nieuwe kunstwerken te maken. 

Dat kun jij natuurlijk ook! Kom dus met je materialen als lege petflessen, kurken, fietsventielen, wc rolletjes etc. naar de feesttent en ga lekker knutselen. Neem daarbij ook wat ruilspulletjes mee voor de ruiltafel voor kinderen.

En mocht je van je spulletjes af willen maar niet naar de feesttent komen; lever je materialen dan voor 30 mei in bij ‘DE HANDY’ (Rijksstraatweg 101 Haren). De organisatie wil graag jouw knutselmaterialen om andere kinderen weer blij maken.

RECYCLEFESTIVAL 2013

Donderdag 30 mei 2013, 13.00 tot 21.00

Feestweek Oosterhaar (feesttent achter AGF Berends)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *