Geboortehoroscoop voor dak


Sinds duidelijk is dat De Mikkelhorst kampt met aanzienlijke problemen met het dak van de zorgboerderij bieden verschillende ZZP’ers hun diensten aan onder het mom ‘Doen voor dak’. Het nieuwste initiatief komt daarbij van Dineke Hoekstra, professioneel astrologe/ life-coach en trainer (www.praktijk-aspect.nl ). Een persoonlijke ‘quick scan/geboortehoroscoop’ dient geld binnen te brengen voor reparatie van het dak alsmede geïnteresseerden verder te helpen.

Veel mensen worstelen met vragen als: Wat is de zin van mijn leven? Hoe krijg ik meer creativiteit en plezier, hoe wordt mijn leven lichter? Hoe ga ik om met relaties? Wat zijn nu echt mijn talenten? De astrologie leert dat de antwoorden te vinden zijn in jezelf en niet buiten jezelf.

Het kan je helpen om te begrijpen waarom het nu even niet lekker loopt en straks weer wel. Een quick scan van je geboortehoroscoop kan je concreet verder helpen met het nemen van de juiste beslissingen en het accepteren van een wat lastige periode. Je zult ervaren dat bepaalde perioden zich goed lenen voor een bepaalde activiteit of verandering; geen abracadabra maar praktische wetenschap, aldus Dineke.

Geïnteresseerd in een persoonlijke quick scan van je geboortehoroscoop? Meld je dan nu aan via mail: . In principe zullen de quick scans worden uitgevoerd op vrijdag 31 januari en zaterdagochtend 1 februari. Vol is vol. Voor de quick scan wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de reparatie van het dak van De Mikkelhorst mogelijk te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *