Feest op de Mikkelhorst; nieuwe bewoners en nieuwe educatieruimte!


Het was feest op de Mikkelhorst op vrijdag 21 maart. Als eerste arriveerden twee nieuwe bewoners; Boer Ben en Kabouter Kees. De beide kindervrienden kwamen aan in een prachtige woonwagen waar ze ook in zullen blijven wonen. Met de komst van het vrolijke stel werd het nieuwe seizoen ingeluid met diverse verrassende activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het complete programma voor komend jaar is te zien op deze site (activiteiten-agenda). 

Dezelfde dag werd ook de nieuwe les/educatieruimte op de boerderij geopend door communicatie-medewerker van de Rabobank, Alette Wolff. De Rabobank sponsorde de bouw van de nieuwe ruimte via het Rabobank Stimuleringsfonds. Was het de bank die zorgde voor de financiën, vrijwilligers en leerlingen (groep 7) van CBS De Borg droegen ook hun steentje bij door mee te helpen met timmeren en schilderen. De nieuwe lesruimte draagt inmiddels de naam ’t Rabohart waarbij zowel de bank als vrijwilliger Arnold ’t Hart worden vernoemd.

’t Rabohart  zal worden ingezet voor diverse activiteiten waaronder voor worskhops over dierverzorging. De ruimte is echter ook te huur voor kinderfeestjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *