Expositie Wiesje Zwols


Wiesje Zwols uit Haren fotografeert al vele jaren. Zij volgde de vooropleiding voor de Fotoacademie en diverse cursussen op het Kunstencentrum te Groningen. Ook was zij een aantal jaren lid van Fotoclub Beeldspraak te Haren. 

In de Mikkelhorst hangen natuurfoto’s. Die vindt Wiesje het beste passen bij de  Ecologische Zorgboerderij. Omdat de expositie in de herfstperiode valt,  hangen er met name foto’s van de herfst.

 Wiesje wandelt graag in de natuur en probeert daar bijzondere uitzichten, dieren of planten te ‘pakken’. Of zij wordt getroffen door het bijzondere licht of situaties. Daarnaast komt zij ook graag in de stad, waar bijzondere mensen, architectuur of een fraai lijnen- en of kleurenspel haar kunnen inspireren. Ook vindt zij het een uitdaging om soms meer abstract of grafisch te werken.

Voor informatie over haar werk of over de verkoop daarvan, kunt u contact opnemen met Wiesje Zwols:  tel. 050-5348984 of  e-mail: wzwols@home.nl

De foto-expositie is tot 6 december 2011 te zien in De Mikkelhorst.

Op zaterdag 10 september staat Wiesje Zwols met haar foto’s op het Raadhuisplein in verband met de Kunstmarkt van Haren. Ook Mikkelhorstvrijwilligster Monique ter Mors is daar aanwezig met haar schilderijen.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09.00 – 16.30 uur en zaterdag van 13.30-16.00 uur.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *