Emotioneel vrij met paarden, een kennismaking


EVP is voor iedereen die iets in zijn/haar leven of in zichzelf wil veranderen. Denk aan spanning op het werk, conflicten met anderen, opkomen voor jezelf, kinderen met faalangst, etc. In je hoofd kom je er niet altijd meer uit. Soms kun je geen oplossingen meer bedenken of stap je telkens weer in een bepaald patroon. Dit geeft stress, frustraties, (te) heftige emoties of een neerslachtig gevoel.

Wat we doen, denken en hoe we willen zijn is niet altijd in balans met ons gevoel.En dat is precies waarom paarden worden  ingezet. Instinctief weet het paard of de ander in balans is of niet. EVP is geen “praat-therapie”,  we zitten al genoeg in ons hoofd. Paarden kunnen niets met onze gedachten.  Ze pikken op wat we onbewust uitstralen: ons gevoel en wat we diep van binnen geloven over onszelf.

Tijdens oefeningen met de paarden (altijd naast het paard) werk je aan je eigen thema, bv. je mening uiten. De reacties van de paarden tijdens de oefening geven informatie. Bij EVP ga je – met behulp van Aline en de paarden van de Mikkelhorst – eigen oplossingen vinden om zo weer in balans te komen. Dat denken, voelen en doen weer met elkaar kloppen. Wanneer de balans is herstelt zal je dit terugzien tijdens de oefening met de paarden.

Mensen die geinteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via de webwinkel van Paard en Spirit www.paardenspirit.nl . Meer informatie? Bel 06-30620083 (Paard en Spirit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *