Een superdag!!


Persbericht/programma Mikkelhorst 15 jaar! 

Voor de één is het een unieke, rustige en fijne werkplek, voor de ander een dynamische groene locatie om te recreëren met kinderen en/of kleinkinderen. Op De Mikkelhorst aan de Klaverlaan in Haren ontmoeten al 15 jaar lang vrijwilligers, bezoekers, deelnemers en medewerkers elkaar in een ontspannen sfeer.

Op zaterdag 17 oktober wordt gevierd dat Stichting de Mikkelhorst 15 jaar bestaat. Het thema is Samen, Zaaien & Oogsten. Vanaf 10.30 uur komen vrijwilligers, deelnemers en medewerkers bij elkaar om te genieten van een heerlijke brunch. Om 12 uur zullen burgemeester Pieter van Veen en wethouder Michiel Verbeek samen met al deze mensen een toast uitbrengen op de drie lustra. 

Vanaf 13.30 vindt een open middag plaats voor belangstellenden, buurtbewoners en andere mensen die de Mikkelhorst een warm hart toedragen. Haren FM zendt de gehele dag uit vanaf de locatie en theatergroep Twister zorgt voor de nodige straattheater. Er is traditioneel weer muziek en lekkers en er is veel te beleven voor jong en oud. Zo kunnen kinderen koken met Kokki on Tour, knutselen in de Pipowagen, een ranjakoe melken en lekker springen op een springkussen. Er is verder een demo paardencoaching en een demo koken in de natuur. De open middag duurt tot 16.30 uur.  

Voor de mensen die komen; neem vooral ook een ingrediënt mee voor de bereiding van een gezamenlijke soep.  Met als thema ‘De Soepsteen’ kan men samen genieten van  een heerlijke Soepsteensoep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *