Cowboys en indianen op Meimarkt


Op de markt is veel te beleven rondom het WILDE WESTEN. Zo vormt een bewegende rodeo-stier het middelpunt waarbij leuke prijzen te verdienen zijn voor degene die het langst blijven zitten en  zijn er indianen en cowboys die de sfeer bepalen.

De echte hiawatha’s en lucky luke’s kunnen een ritje op een pony maken, rond het kampvuur of in een tent zitten met een broodje cowboyvlees, vuurwater drinken in de saloon, schieten met pijl en boog, dansen rond een totempaal of gooien met hoefijzers en een lasso. Kortom; een waar spektakel voor kinderen in Haren en omstreken.

Natuurlijk is er ook wat wils voor ouders en grootouders. Traditioneel nodigen we diverse standhouders uit de regio uit zodat de markt nog gezelliger wordt. Kunst, sieraden, etenswaren, kruiden, muziek, eigengemaakte producten van hout, gebruikte spullen; het is er allemaal.

Voor de kinderactiviteiten zijn strippenkaarten te koop waarbij u voor een relatief laag bedrag uw kind diverse activiteiten kunt laten ondernemen. In de voorverkoop in de Landwinkel (van 1 tot 22 mei) kosten de kaarten in plaats van 5,- Euro slechts 4,- Euro per stuk.

De markt vindt plaats op Woensdag 22 mei van 11 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *