Cheque van InnerWheel voor winkel


Op zaterdag 01 oktober is het zo ver. Dan gaat de winkel van zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren verder onder de naam Landwinkel De Mikkelhorst.

De dames van InnerWheel Groningen, Groningen-Oost en Groningen-Zuid bundelden de krachten en ondersteunden het initiatief van De Mikkelhorst met een gift van € 3.000,-.

Inner Wheel is een serviceclub. Ooit is zij in 1924 in Manchester als organisatie opgericht door de echtgenotes van Rotaryleden uit die stad. Het voornaamste doel van de organisatie is het bevorderen van de onderlinge vriendschap en het samen actief zijn in het vervullen van sociale en servicegerichte taken.

Het door Inner Wheel geschonken bedrag is inmiddels voor een deel gebruikt voor de aanschaf van een pinapparaat. De rest zal worden gebruikt voor kosten die gepaard gaan met de overgang naar de Landwinkelformule.

De nieuwe winkel biedt werk aan 6 cliëntmedewerkers met een verstandelijke en veelal visuele beperking en zal op 1 oktober worden geopend door waarnemend burgemeester Fennema van Haren. Er is daarbij tevens sprake van een uitgebreid ‘pruivenement’ waarover in september meer.

Bijlage foto.

De presidenten van InnerWheel Groningen (Hetty Sauer), IW Groningen-Oost (Tineke van der Struijk) en Groningen-Zuid (Gerdie van der Leij) overhandigen gezamenlijk de cheque  van € 3.000,- aan Geert Naber van De Mikkelhorst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *