Bert Visscher: ambassadeur van De Mikkelhorst

BERT VISSCHER
Ambassadeur van De Mikkelhorst

Met enige trots mag ik mezelf ambassadeur van zorgboerderij De Mikkelhorst noemen. Ik was er een middag op bezoek en heb ervaren hoe fantastisch het is om mensen die om welke reden dan ook een arbeidsbeperking hebben, bezig te zien in deze heerlijke omgeving. Want heerlijk is het daar! Een klein landgoed vol activiteit waar iedereen met plezier in de weer is met alles. Werkplaatsen, weilanden, een winkel met heerlijke producten, diverse dieren, een oude Engelse dubbeldekker en niet te vergeten het mooie hoofdgebouw.

Mijn rondleiding was na één middag eigenlijk nog niet af. Er is teveel te doen en te zien. Maar het opvallendst waren toch de deelnemers van de Mikkelhorst. Met liefde en enthousiasme wordt er gewerkt en plezier gemaakt. Het is één grote familie. Je voelt je er absoluut welkom en thuis. En hoe belangrijk is het voor hen die deze snelle en razende arbeidsmarkt niet kunnen volgen, om een plek te hebben waar ze als volwaardig mens mee kunnen doen in een omgeving die bij hen past en die hen de gelegenheid geeft om actief mee te doen in deze maatschappij. En de Mikkelhorst zorgt voor die eigen omgeving. Een heerlijke plek zonder tijdsdruk of stress op de vloer. Met z’n allen de handen uit de mouwen, maar ook tijd voor rust met koffie en lekkers.  Past helemaal bij me!!!

Nogmaals, met trots ambassadeur en met plezier af en toe op visite. En natuurlijk bent u er ook altijd welkom. Het is er prachtig!